Bliv medlem

Venteliste for spejdere i 2. og 3. klasse - Ulve

I øjeblikket kan vi ikke optage flere børn i ulveflokken, da vi har nået vores max. på 30 spejdere.

Meld jer gerne ind gennem formularen herunder, så vil I blive kontaktet, når der er plads.


Indmeldelse

Du kan melde dig og/eller dit barn ind i gruppen gennem formularen herunder. Læs de nyttige informationer herunder først.

Nyttig Information til nye Spejdere og deres forældre.

  • Prøvetid – Du kan være med til tre spejdermøder inden du skal beslutte dig for at melde dig ind.

  • Medlem er du, indtil du aktivt melder dig ud ved henvendelse til din spejderleder eller medlemsadminstrationen på mail: medlem@svogerslevspejderne.dk

  • Kontingentet er fastsat af Gruppebestyrelsen og er i 2021 sat til 850 kr. årligt. Vi opkræver kontingent forud halvårligt, i januar og august måned. Du kan også søge om Fritidspas. Se mere her: Roskilde Kommune – Fritidspas

  • Gruppebestyrelsen består af forældre og spejderledere. Bestyrelsen skal sikre gode rammer for gruppen og dens økonomi, således lederne kan fokusere på det egentlige spejderarbejde.

  • Frivillighed er nøgleord for Spejdere, så derfor er det naturligt at forældre giver en hånd med til ture, arrangementer og andet. Alle vore ledere er frivillig og ulønnede. Spørg gerne hvordan du kan bidrage.

  • Efter indmeldelse kan du også blive medlem af vores Facebook gruppe: www.facebook.com/groups/svogerslevspejderne

Tryk på Knappen herunder for at blive viderestillet til KFUM Spejdernes Medlemsservice. Læs instruktionen grundigt og udfyld formularen.

OBS: Hvis du allerede har et barn som aktiv spejder i en enhed og gerne vil tilmelde en søskend, så er der et link til dette her. (Kræver dit login)