Bliv medlem

Indmeldelse

Du kan melde dig og/eller dit barn ind i gruppen gennem formularen herunder. Læs de nyttige informationer herunder først.

Har du i forvejen et barn der er spejder i gruppen, skal du IKKE bruge denne formular, kontakt i stedet medlem@svogerslevspejderne.dk med navn, fødselsdag og klassetrin.

BEMÆRK: Når du har trykket "indmeld", går der et godt stykke tid før systemet har oprettet dig, men det har registreret dine indtastninger. Udfyld derfor ikke formularen igen med mindre vi beder dig om det igen.

Nyttig Information til nye Spejdere og deres forældre.

  • Prøvetid – Du kan være med til tre spejdermøder inden du skal beslutte dig for at melde dig ind.

  • Medlem er du, indtil du aktivt melder dig ud ved henvendelse til din spejderleder eller medlemsadminstrationen på mail: medlem@svogerslevspejderne.dk

  • Kontingentet er fastsat af Gruppebestyrelsen og er i 2021 sat til 850 kr. årligt. Vi opkræver kontingent forud halvårligt, i januar og august måned. Du kan også søge om Fritidspas. Se mere her: Roskilde Kommune – Fritidspas

  • Gruppebestyrelsen består af forældre og spejderledere. Rådet skal sikre gode rammer for gruppen og dens økonomi, således lederne kan fokusere på det egentlige spejderarbejde.

  • Frivillighed er nøgleord for Spejdere, så derfor er det naturligt at forældre giver en hånd med til ture, arrangementer og andet. Alle vore ledere er frivillig og ulønnede. Spørg gerne hvordan du kan bidrage.

  • Efter indmeldelse kan du også blive medlem af vores Facebook gruppe: www.facebook.com/groups/skt.andreasTryk kun "Indmeld" en gang, systemet er lidt langsomt til at reagere, men indmeldelsen er registreret.