Abonner på kalender

Vi bruger Google Kalender til vores møder og andre aktiviteter. Der er en kalender for hver enhed samt en for hele gruppen på tværs af enheder.

Kalenderne er offentligt tilgængelige så du kan se eller abonnere på dem uanset om du er (pårørende til en) spejder - eller bare gerne vil følge med i hvad spejderne laver.

Hvis du bruger en "elektronisk kalender" (f.eks. Google Kalender, iCloud eller Outlook) kan du abonnere på de forskellige kalendere via adresserne i tabellen længere nede på siden.

Vi anbefaler at du abonnerer på "Gruppen" (der indeholder aktiviteter for hele gruppen som f.eks. Juleløb, Generalforsamling og Gruppeweekend) OG dit barns/dine børns enheder (der indeholder de ugentlige møder, weekendture og andre aktiviteter for den specifikke enhed).

Afhængigt af hvilket kalendersystem du bruger, og hvordan det er sat op, kan du abonnere på en kalender ved at klikke/trykke på linket herunder, men det kan også være du skal kopiere linket og indsætte det i din kalenders "abonner" eller "tilføj fra url" funktion - du kan få mere hjælp i en af vejledningerne herunder: